Sdružení SOLUS oslavilo 10leté výročí svého vzniku

Praha, 25. června 2009

Ve čtvrtek 25. června 2009 oslavilo sdružení SOLUS 10 let své činnosti. Stalo se tak ve Ville Richter, nedaleko Pražského hradu.

Přestože počasí v těch dnech nepřálo, slavnostní večer k oslavám 10 let sdružení SOLUS se konal na terase Villy Richter s nádherným výhledem na Prahu. Moderování se ujala Miss ČR 2004 Jana Doleželová.

Na pódiu se při promítání dokumentu o vývoji činnosti sdružení SOLUS sešli všichni jeho dosavadní předsedové – historicky první předseda sdružení SOLUS Petr David, nejdéle působící předsedkyně Alena Ludrovská, a současný předseda Luděk Čermák, který zahájil již své druhé funkční období. Pozvání přijali také zástupci společnosti Společnost pro informační databáze, a.s., a to dlouholetý předseda představenstva Pavel Janda, tak také současný předseda představenstva Erich Čomor.

Slavnostní večer se nesl v přátelské atmosféře, která je typická pro sdružení SOLUS.

„Nejvíce na sdružení SOLUS oceňuji otevřenou a konstruktivní atmosféru, v rámci které členové sdružení již po dobu 10-ti let profesionálně a odborně řeší aktuální problémy ze své praxe“, dodal Jan Stopka, tajemník sdružení SOLUS a výkonný ředitel Společnosti pro informační databáze, a.s.

Hosté se mohli těšit z dobrého vína, ročníky byly vybrány s ohledem na historické milníky sdružení SOLUS (1999 – založení sdružení, 2001 – vstup první banky do sdružení, 2004 – ukončení kontroly ze strany Úřadu pro ochranu osobních údajů, 2005 – vstup telekomunikačních operátorů do sdružení).



V případě zájmu o další informace, prosím, kontaktujte:

Miroslav Beneš
Benes Consulting Group s.r.o.
+420 603 174 347
miroslav.benes@benesgroup.cz